Duitslanddag DNHK: nu aanmelden!

Op 17 april 2018 vindt de door de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) georganiseerde Duitslanddag plaats. Graag maken wij u attend op de mogelijkheid van deelname:

Een ticket voor de Duitslanddag representeert een waarde van 75€.

De DNHK hanteert de volgende deelnemer-categorieën:

Deelnamecategorie A

Deelname aan de Duitslanddag is gratis voor Nederlandse ondernemers (met max. 4 personen), die zich oriënteren op de Duitse markt of hun activiteiten in het buurland willen uitbreiden. Vanaf de vijfde deelnemer namens uw bedrijf wordt 75€ in rekening gebracht. U ontvangt hierover bericht van de DNHK.

Deelnamecategorie B

Bent u adviseur, dienstverlener, coach, trainer of op enigerlei andere wijze betrokken bij de begeleiding van bedrijven naar of op de Duitse markt, dan behoort u niet tot de initiële doelgroep van de Duitslanddag. Desondanks verwelkomen wij u uiteraard graag in De Fabrique in Utrecht. De deelnamekosten bedragen in dat geval 75€ (excl. BTW) per deelnemer.Hierbij wordt een korting verleend aan leden van de Duits-Nederlandse Handelskamer: DNHK-leden in een adviserende rol ontvangen geen factuur over de eerste twee aanmeldingen per bedrijf.

Hier gaat het naar de website met het volledige programma, informatie over standhouders en aanmelding.