Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstviering Business Club Maas Rhein

13/12/2018 @ 15:45 - 21:00

Beste leden en vrienden van de Business Club Maas Rhein,

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Ook dit jaar hebben we tijdens onze bijeenkomsten weer mooie ervaringen en indrukken opgedaan. Het is een mooie traditie om deze indrukken en ervaringen tijdens de kerstbijeenkomst met elkaar te delen.

De kerstbijeenkomst in december dit jaar wordt extra bijzonder. Op donderdag 13 december 2018 bezoeken wij gezamenlijk de ‘Kunsthandwerker-Weihnachtsmarkt’ van Schloß Moyland (Anfahrt_Route Schloss Moyland)

‘Kunsthandwerk’ is intussen op veel markten te vinden, maar het echte, unieke kunsthandwerk en het ‚beste van het beste‘ kunt u alleen op de Moyländer Kunsthandwerker-Weihnachtsmarkt vinden. Beleef een rendez-vous van ambacht, unicaten of mini-collecties met hoge ambachtelijke eisen.

Gezellige lichtjes, heerlijke geurtjes en een kerstsfeer – dit kunt u alleen in de unieke ambiance van het historische kasteel met zijn tuinen ervaren. 150 kraampjes, waarvan 100 kunsthandwerkers uit heel Europa – veel ervan komen voor het eerst –in Moyland hun ongewone werken laten zien, die vaak uit diverse natuurlijke materialen zijn gemaakt.

Voordat we gezamenlijk de kerstmarkt bezoeken, zullen wij eerst een rondleiding door het Museum Schloß Moyland krijgen. Het Museum Schloss Moyland is een museum voor moderne en hedendaagse kunst en tegelijkertijd een internationaal kenniscentrum over Joseph Beuys.

Bent u bekend met Beuys?
Joseph Beuys wordt beschouwd als een van de belangrijkste voorvechters van de kunst uit de 20e eeuw. Zijn werken reiken van traditionele uitdrukkingsvormen zoals tekeningen, schilderijen en beelden tot aan meervoudige grote installaties en openbare optredens. Door zijn werken vulde hij het door hem propageerde „Erweiterten Kunstbegriff“ met leven.
De Stichting Museum Schloss Moyland heeft met bijna 6.000 werken de grootste verzameling van Joseph Beuys wereldwijd!

Programma:

15.45 uur:             Trefpunt parkeerplaats –Glasgebouw in souvenirshop “Pure Form”

16.00 uur:             Rondleiding door het museum (voorafgaand kort welkomstwoord door onze voorzitter Vincent Pijnenburg)

Ca. 17.30 uur:      Korte terugblik op 2018, borrelen met Glühwein

Daarna vrij bezoek aan de Kerstmarkt. U kunt naar hartenlust rondwandelen over de Kerstmarkt! Door het veelvuldige culinaire aanbod op de Kerstmarkt, hebben wij ervoor gekozen om geen gezamenlijke warme maaltijd te organiseren.

Wij vragen u ons voor donderdag 6 december 2018 via het onderstaande aanmeldformulier te laten weten of u deel zult nemen.

Bekijk de aanmeldingen: Wie heeft zich al aangemeld?

Een aanmelding voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk.

Gegevens

Datum:
13/12/2018
Tijd:
15:45 - 21:00

Locatie

Museum Schloss Moyland
Am Schloss 4
Bedburg-Hau, NRW 47551 Duitsland
+ Google Maps
Website:
http://www.moyland.de