Laden Evenementen

« Alle Evenementen

9 juli: leden voor leden (online)

9 juli @ 16:00 - 17:00

We ervaren en voelen allemaal wat de gevolgen zijn van COVID19 voor onze bedrijfsvoering. Ieder van ons op zijn of haar eigen wijze. Bovendien krijgt u als grensondernemer ook nog te maken met de verschillende regels en maatregelen aan weerszijden van de landsgrens. Maar COVID19 bracht niet alleen beperkingen met zich mee. Door COVID19 zijn gedrag, houding en opvattingen van mensen structureel veranderd. Tijdens een interactieve bijeenkomst op donderdag 9 juli van 16 tot 17 uur gaan we graag hierover met jullie in gesprek. De volgende vragen zullen centraal staan:

  • Wat zijn de structurele veranderingen als gevolg van COVID19 voor uw bedrijf?
  • Heeft de specifieke ligging van uw bedrijf dichtbij de landsgrens nog voor extra hindernissen of juist kansen gezorgd gedurende COVID19?
  • Heeft COVID19 u gestimuleerd of genoodzaakt uw business model aan te passen?
  • Waar heeft uw bedrijf behoefte aan en hoe kunnen leden van de Business Club Maas Rhein daar mogelijk een bijdrage aan leveren?

Bent u bereid om met de Business Club leden te delen wat de gevolgen van COVID19 zijn voor uw bedrijf? En denkt u daarnaast graag mee over oplossingen voor problemen waar andere leden mee worstelen? Meld u dan aan via de ‘stemknop’ in de mail uitnodiging en klik op ‘Ik neem deel’. Afhankelijk van de belangstelling, zullen we de groep opdelen in kleinere groepen zodat er voldoende ruimte blijft voor interactie.

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
16:00 - 17:00

Locatie

online

Organisator

Bc Maas Rhein
Telefoon:
+31(0)6 28889702
Website:
http://www.bc-maasrhein.eu/nieuws/nieuwjaarstreffen/