Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

30 januari: Espresso Seminar over het omgaan met werkdruk

30 januari @ 15:30 - 17:30

Ieder van ons heeft bij het dagelijks werk te maken met werkdruk. We nodigen u uit om in een Espresso Seminar (kort én pittig!) -speciaal voor leden van onze Business Club- meer te weten te komen over het omgaan met werkdruk. Met voorbeelden uit de praktijk en gelegenheid om de vragen die u hierover heeft of die bij u opkomen te beantwoorden.

Aan het eind van het Seminar, dat één uur duurt, (h)erkennen de deelnemers waar ze in hun dagelijkse werkroutine tegenaan lopen en hebben ze praktische tips gekregen hoe ze hier voor zichzelf anders en slimmer mee om kunnen gaan.

Het seminar wordt de leden van de BCMR aangeboden door ons mede-lid Wouter de Waard van CiEP Training & Coaching. Sinds 1992 is CiEP met succes actief voor mensen die werken in kantoor- en kennisomgevingen. Organisaties hoeven niet te worden heringericht vanwege CiEP. Integendeel. En ook verandert CiEP mensen niet.

Maar mensen krijgen wel alle ondersteuning om hun eigen gedrag in overeenstemming te brengen met wat ze écht graag willen en waarvoor ze in hun werk verantwoordelijk zijn. Daarbij leert men afscheid te nemen van belemmerende werk- en levensgewoonten. Al met al ontstaat ruimte voor gedrag, dat leidt tot werkelijk gewenst resultaat!

Het Espresso Seminar is in het Duits én het Nederlands. Aan het eind van het seminar heeft u de mogelijkheid om een afspraak met Wouter te maken voor een persoonlijk coachinggesprek (per Skype of telefoon) van een half uur. Op deze manier kan iedereen die dat wil zijn of haar leer-of verbeterpunten effectief en duurzaam in het eigen werkproces implementeren

De coaching is, net als het seminar zelf, kosteloos voor leden of gasten van de BCMR.

Datum: donderdag 30 januari 2020, 15.30 – 17.30 uur
Waar: Fontys Hogeschool, Tegelseweg 255, 5912 BG Venlo (NL)

Deelnemen? Meldt u zich uiterlijk woensdag januari 22 januari 2020 per e-mail aan op info@bc-maasrhein.eu.

We kijken er naar uit om u op 30 januari te mogen begroeten!

 

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
15:30 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Fontys
Tegelseweg 255
Venlo, 5912 BG Nederland