Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Euregionale Masterclass

20 februari @ 15:30 - 17:30

Thema: Grensoverschrijdende marketing in de toeristische sector
Bezoekt u als toerist wel eens de andere zijde van de grens? En bent u bekend met de toeristische organisaties aan de andere zijde van de grens? En wat doen zij om de grensoverschrijdende toerist te verleiden? De 3e euregionale masterclass verschaft u inzicht in de mogelijkheden van de grensoverschrijdende marketing in de toeristische en recreatieve sector.

Het grensland van Niederrhein en Noord- en Midden-Limburg wordt gekenmerkt door veel groen en een open landschap. Op allerlei verschillende schaalniveaus bestaan er organisaties om het gebied op de kaart te zetten in het kader toerisme en recreatie. Zeker in de toeristische en recreatieve hoek zien we dat veel mensen de grens overgaan. Maar in hoeverre spelen toeristische organisaties eigenlijk in op deze grensoverschrijdende mobiliteit?

Zowel een Nederlandse, Duitse, als grensoverschrijdende natuur/toerisme-organisatie neemt u mee in haar ‘grensoverschrijdende marketing’. Daarnaast zullen enkele ‘International Marketing’ studenten van Fontys Venlo evalueren in hoeverre de ‘toerisme praktijk’ raakvlakken heeft met datgene wat ze in de schoolbanken leren. Is het vermarkten van de regio vergelijkbaar met het vermarkten van een product?

Interesse? Meld u dan snel aan. Deelname is uiteraard gratis. Hier gaat het naar de aanmelding.

Gegevens

Datum:
20 februari
Tijd:
15:30 - 17:30

Locatie

Fontys
Tegelseweg 255
Venlo, 5912 BG Nederland
+ Google Maps